Anda ada tak tiga masalah ni, Bantal cepat kempis? Bangun tidur je lenguh tengkuk? Bantal dah 3 tahun tak basuh?

bantal.jpg

Memperkenalkan Bantal Sultan 5 Star Quality Standard

Bantal Hotel Sultan yg hampir sempurna rasa kelembutan dan keselesaan yang anda tidak jangka. Kami cuba research dan test hampir 2 tahun dengan mencuba beberapa campuran material dan akhirnya kami dapat seimbang kan rasa lembut, ketinggian, ketahanan dan memberi sokongan dibahagian kepala dan bahu anda.

MicrosoftTeams-image (22).pngicon.png

Kami yakin dengan kualiti bantal kami 5 Star Pillow

Kami design dan reka bantal ini seiring dengan kualiti yang menepati standard bantal hotel. Kami telah cuba hampir 20 jenis bantal dan material dan feather silk cotton paling sesuai dengan Bantal Sultan.


 Kenapa Pilih Bantal Sultan?

photo_2020-09-02 17.00.04.jpeg

Ketahanan minima 1 tahun

Bantal ni telah diuji sebelum kami jual, kami telah guna hampir 2 tahun sebenarnya dan bantal masih kembung dan tidak kempis.


IMG_624 edit5.jpg

Size Besar Dari Biasa

Untuk bantal 5 Star Sultan, size lebih besar berbanding bantal biasa,

menjadikan bantal the sultan lebih besar, empuk dan selesa.


ezgif-4-dfe913dca2cd.gif

Boleh Basuh

Bantal Hotel The Sultan bole dibasuh didalam mesin basuh dan mesin pengering.

Bantal akan lebih empuk dan gebu.


ezgif-6-0c7ff9d7165e.gif

Rasa Tenggelam

Dapat rasa tenggelam dalam bantal namun tidak

terlalu dalam sehingga buat anda sakit tengkuk.


32986381-woman-hiding-money-under-pillow-at-home.jpg

Harga Berpatutan

Dengan kualiti yang anda dapat, harga bantal sangat berpatutan

dan anda tidak perlu risau tentang harga!


Kebanyakan Hotel 5 Star guna bantal original

duck feather atau duck down.


Solusi kepada isu ini adalah guna Feather Silk Cotton atau Feather Syntethic.IMG_0362.JPG

Keunikan Bantal Sultan adalah pada material dalam bantal ini.


Jom kite tengok statistic atau survey yg kami buat kepada hampir 1000 org pembeli yg sudah menggunakan Bantal Sultan


Kualiti

Screen Shot 2019-08-19 at 2.58.43 PM.png

Keselesaan

Screen Shot 2019-08-19 at 2.58.52 PM.png

Ketahanan

Screen Shot 2019-08-19 at 2.59.23 PM.png

No 1 = Tidak Memuaskan No 4 = Memuaskan No 5 = Sangat memuaskan

Bantal Sultan dapat rate 4 ke 5 sahaja utk setiap kategori. Kami sangat hargai dgn jawapan yg diberikan.

Jom kita lihat feedback bertulis pula

Testimoni website.jpgTestimoni Sultan (1).jpg

Ini Happy Customer Kami, Lagi Testimoni di bawah

photo_2020-09-04 11.59.59.jpegphoto_2020-09-04 11.59.41.jpegphoto_2020-09-04 12.00.09.jpegphoto_2020-09-04 11.59.45.jpegphoto_2020-09-04 12.00.06.jpeg4020978.jpgUntitled-1s.jpg

Terkini, terdapat 3 hotel dan resort yg menggunakan Bantal Sultan.

4008396.gif

Jom dapatkan harini sementara promosi!

Kini kami ada promosi Sultera BULAN INI !!

Pillow Combo + Free Gift-02Pillow Combo + Free Gift-04Pillow Combo + Free Gift-05Pillow Combo + Free Gift-06

FRMC-five-stars copy.jpg

Click WhatsApp 2 (1)-min

Pilihan kedua Bantal Sultan 4 Star Quality

Beza hanya pada size & berat

Bantal ni adalah normal size dan berat 1.3KG

Lebih sesuai kepada orang yg dibawah 70KG.

Click WhatsApp 2 (1)-min


Jom dapatkan Bantal Sultan!

Cepat cepat order! Promo ni tak lama.

5 Star.gif

4 Star.gif

5 Star 10Pcs.gif

4 Star 10Pcs.gif

Click WhatsApp 2 (1)-minSelain dari bantal, kami juga ada jual Barangan hotel lain seperti dibawah, semua item boleh dibeli dalam website kami.

Flyers-Sultan-Pillow-back.jpg

Semua standard hotel tau, memang selesa. Cepat cepat.

Jadikan rumah anda

seperti hotel setiap hari!


Kami pos setiap hari,

barang akan sampai dalam masa 1-3 hari bekerja.

Sabah Sarawak 5-7 hari bekerja.

Screenshot 2020-09-04 at 11.49.16 AM.jpg

Click WhatsApp 2 (1)-minJom dapatkan sekarang!

Related products